Just Say Search

  /  ! Geen categorie   /  Koningin Burlesque 7 Geweldige dansers die de wereld veroverden

Koningin Burlesque 7 Geweldige dansers die de wereld veroverden

Queen Burlesque: 7 geweldige dansers die de wereld veroverden

Burlesque verscheen voor het eerst in Europa in het midden van de XIX-eeuw. Je zult verrast zijn, maar in die tijd zijn de meisjes nog niet op het podium danst, in plaats daarvan zijn ze gedichten en gemengd de kijker! Het woord zelf gebeurde van de Franse “Burla” – een grap, spot.

Dit was vaak een humoristische parodie voor een serieus dramatisch werk of klassiek werk.

Burlesque in de vorm die bekend is voor ons was populair in Londen vanuit het midden tot het einde van de XIX-eeuw. Amerikaanse burlesque veronderstelde kleine podiumschetsen, geestig, provocerend en soms – korst.

En de eerste elementen van de striptease verschenen door de jaren dertig in de VS. Soms de ster van het genre: Sally Rand, Diji Evans en anderen.

De kamers werden meer Frank, kleding aan de actrices waren minder en minder. Onvermogen om te dansen de acteurs die met succes zijn gecompenseerd voor decoraties en onvoorstelbare kostuums.

Burlesque theaters boden kijkers van de presentatie voor elke smaak: getrainde vogels, onderwaternummers of uitvoeringen op een trapeze.

Sally Rand

Mooie blonde faam gevonden in 1933. Een andere tiener ontsnapte met een mobiel theater, ze verkocht in lijn van sigaretten en werkte ook als een danser en het model. Zodra het zelfs werd gearresteerd voor een obscene verschijning, trok deze arrestatie echter alleen het publiek aan die de prestaties van Lady Godiva wilde bewonderen, zoals ze zichzelf noemde.

Sally werd dankzij het dansen met enorme versies en “dans met een bubbel” – een receptie in erotische dans, wanneer er een bubbel is tussen de kijker en uitstekend, wat niet toestaat dat de naaktheid van de kunstenaar niet toestaat.

Echter, Sally heeft nooit cialis naakt uitgevoerd – ze stond altijd op een lichaamskleurpak.

Tsygan Rose Li

Het wordt beschouwd als een van de grootste striptease-dansers in de hele geschiedenis van Burlesque. Als je haar video’s vindt, kun je niet van het allereerste beginnen dat dit charmante meisje gaat uitkleden. Haar carrière begon toevallig. Op de een of andere manier tijdens de toespraak van de riem brak haar jurken, en viel het op de grond. Toeschouwers vielen in woede en rose deed het het leuk. Toen dacht ze dat het combineren van prestaties met een striptease – een uitstekende gedachte.

Rose wordt vaak een ‘intellectuele danser’ genoemd, omdat de schetsen vol zitten met geestige grappen en dunne steegje.

Blaise Starr

Blaise herinnert zich hoe hij in de showbedrijf kwam: “Ik was 15, ik werkte als een serveerster in de winkel van Donuts in Washington. Op de een of erectiepillen zonder voorschrift bij apotheek belgië andere manier benaderde een man me genaamd Red Snider. Hij vertelde me dat ik mooi ben en gewoon verplicht om in de showbusiness te komen. Ik was er zeker van dat dansen is een zonde, maar ik wist hoe de gitaar te spelen. Hij zei dat ik me een ster zal maken. Hij vroeg me om de cowboy te kleden, de gitaar te spelen en vervolgens uitkleden. Ik heb nog nooit eerder over striptease gehoord.

Rood sprak heel liefdevol, hij overtuigde me dat alleen de mooiste meisjes uitkleden. Wanneer je nooit eens je neus een navel laat zien, de gedachte om angstaanjagende te vinden. Dus voor de eerste keer bedekte ik mezelf een cowboyhoed, die op mij was. Maar aan het einde van de show benadrukte hij haar. Emoties waren overweldigd door mij, besefte ik dat om te ontklezen, er niets vreselijks is “.

Hoewel het de meest sierlijke danser van de burlesque niet kan worden genoemd, is het absoluut een van de mooiste artiesten “Golden Era” Burlesque.

Rosita Royce

Dans kwam plotseling naar haar leven. Toen Rositis (toen Marjori) een klein meisje was, vonden artsen haar hartproblemen. Toen bood de vader van het meisje haar om te dansen – als oefening. Ze reisde en handelde in heel Amerika, totdat een producent haar zei: “Rositis, het is gewoon een schande, die een dergelijk lichaam bedekt, zoals de jouwe”. Ze nam er rekening mee en besloot om iets ongewoons te doen. Dus het leek haar dans met duiven. Ze noemen elke vogel op naam, ze won ze op zo’n manier dat ze de beurten schoten van haar kleren.